joi, 19 mai 2022

recenzie film

     

 Rupt de realitate

             Noul film al lui Brad Anderson („Mașinistul”) ne pune în pielea lui Ray Monroe (Sam Worthington), un alcoolic în recuperare, care încearcă să-și repună pe picioare căsnicia. În drum spre casă după o petrecere de Ziua Recunoștinței, familia Monroe face o scurtă oprire în parcarea unei benzinării. În timp ce soția (Lily Rabe) e plecată la toaletă, fiica se aventurează pe un șantier de construcții și se accidentează, fracturându-și brațul și lovindu-se la cap. Ray face tot posibilul s-o prindă la timp, dar se izbește și el cu tâmpla de ciment.

           Deși au căzut de la mare înălțime, amândoi își recapătă cunoștința. E timpul să gonească până la cel mai apropiat spital, unde micuța Peri (Lucy Capri) va fi supusă unui RMN cranian. Un medic le conduce pe fată și pe mamă în laborator, în timp ce Ray e rugat să aștepte la recepție. După ore întregi, cere să-și vadă familia. Surpriză: niciun angajat al spitalului nu are idee despre ce vorbește, toți jurând că el a venit neînsoțit. Numele copilului nu apare pe nicio listă, iar aparatul RMN nu a înregistrat vreo activitate recenta. 

             Ce se-ntâmplă aici?! Oare Ray e victima unei conspirații sinistre sau s-a lovit așa puternic la cap încât delirează? Poliția îi oferă o mână de ajutor în deslușirea misterului, dar bărbatul știe că nu poate dezgropa răspunsurile decât pe cont propriu.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...