joi, 19 mai 2022

Filmul preferat

                            The Godfather

        Un film care mi-a placut foarte mult este Godfather regizat de Francis Ford Coppola. Filmul incepe cu nunta fiicei lui Don Corleone (The Godfather) si aparitia fiului sau, un veteran de razboi care era ferm comvins ca nu o sa se implice in afacerile familiei. Totusi destinul se intoarce impotriva lui cand un membru al familiei si alti prieteni apropiati sunt omorati de un grup de mafioti care voiau sa intre in afacerea cu droguri. Micheal Corleone este nevoit sa preia afacerile familiei la moartea lui Don Corleone si ajunge sa omoare cei mai mari mafioti ai Americii. 

    Consider ca este un film pe care trebuie sa il vezi macar o data in viata datorita actorilor geniali, ideeilor bine implementate si scenelor care te uimesc de fiecare data.

    Acest film este de asemeanea considerat o capodopera a cinematografiei, avand 17 premii si fiind al 2 - lea cel mai bun film de pe imdb cu un rating de 9,2.



2 comentarii:

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...