joi, 11 aprilie 2019

                                            MOMO 



In aceasta carte este vorba despre o fetita care lupta in potriva unor hoti de timp si le ofera oamenilor timpul furat de acesti hoti. Momo are foarte multi prieteni, dar ea se intelege cel mai bine cu Gigi ghidul si batranul Beppo.
Beppo este un măturător, iar Gigi Ghidul este, după cum se observa din nume, un ghid care spune tot felul de poveşti, dar nu toate sunt adevarate: despre amfiteatru şi alte zone din împrejurimi. Aceste poveşti sunt nemaipomenite, ideile lui sunt foarte originale. Toată lumea îl laudă pe Gigi pentru talentul său ! Momo are un talent nemaiauzit: ştie să asculte! Mulţi ar spune că acesta nu este un talent, însă se înşeală! Momo ascultă cu adevărat! Stă cu urechile bine ciulite, ascultă nu numai cu mintea, ci şi cu inima ei! De multe ori, vecinii lui Momo vin la fetiţă şi îşi împărtăşesc grijile şi problemele. Momo poate să stea să asculte chiar şi o zi întreagă! Nu întrerupe niciodată pe cel pe care îl ascultă. Când persoana respectivă termină de povestit, îşi dă seama dintr-o dată cum trebuie rezolvată problema sa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...