joi, 19 mai 2022

                                    The Maze Runner

                                                                                              de James Dushner

   The Maze Runner este o serie de carti ceilau ca protagonist pe Thomas-un tana de 16 ani- ce se trezeste intr-o arena fara nicio amintire din viata lui. Acesta reuseste sa-i iasa din labirint,impreuna cu cativa noi prieteni, curajul si trecutul sau fiindu-i de ajutor. Insa odata ce zidurile labirintului sunt lasate in spate, tanarul realizeaza ca pericolul nu este nici pe departe pe cale sa se sfarseasca, intrucat in lume un nou virus foarte contagios creeaza probleme,infectand mai multde 80% din populatia lumii. 
   Aceatsa serie de cartiestre una dintre preferatele mele deoarece pune in evidenta ambitia si curajul deosebit de care da dovada Thomas, acesta reusind sa distruga virusul chiar si dupa ce isi pierde cel mai bun prieten si persoana iubita. 
   Va recomand sa cititi aceasta serie de carti! Va garantez ca dupa prima carte nu veti mai putea sa va opriti, pana nu ajungeti al ultima pagina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...