joi, 5 mai 2022

 

                       Secrete de familie

                                           de Gareth P. Jones
Rezumat


In aceasta carte este vorba despre doi gemeni pe nume Ovid si Lorelli. Ei au ramas orfani dupa ce ambii parinti au fost omorati de cand ei erau mici si dupa cativa ani au inceput un joc in care incercau sa se omoare unul pe altul. Cand au ajuns la varsta de 14 ani au decis sa faca un pact in care daca unul dintre ei moare celalalt nu va mosteni averea familiei care trebuia sa le fie data la 16 ani. La scurt timp de la intemeierea pactului, gemenii au cazut in capcane mortale , de exemplu Lorelli a fost blocata intr-o groapa din care nu putea iesi care in scurt timp urma sa fie umpluta de albine veninoase , iar lui Ovid i-a fost sabotata bicicleta ce la facut sa se rostogoloeasca pe un deal intr-un tufis cu spini si sa se lupte cu un urs. Ei si-au dat seama ca cineva incearca sa ii omoare , deoarece daca ambii mureau inainte de 16 ani, averea le revenea servitorilor. Acestia trec prin numeroase aventuri iar la sfarsitul cartii afla ca valetul lor a fost cel care le-a omorat parintii si a incercat sa ii omoare si pe ei.

Opinie

Mi-e mi-a placut cartea pentru ca povestea este interesanta si diferita de multe povesti in care personajele principale se lupta impotriva raului. Recomand sa o cititi impreuna cu o alta carte a acestei povesti care se numeste "Mostenirea".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...