vineri, 17 mai 2019

Sailor Moon 1


                                        Sailor Moon( manga no 1. )                        


   Despre autor:                                                        



Naoko Takeuchi s-a facut cunoscuta prin randul tinerilor facand manga-ul "SAILOR MOON". Aceasta a recunoscut intr-un interviu ca a folosit numele membrilor ei din familie pentru a crea aceasta manga.Doamna era o fata obisnuita care purta o uniforma seifuku( cu guler de marinar) . S-a nascut in Tokyo,Japonia pe 15 martie 1967. Aceasta nu a creat numai "Sailor Moon", dar si "Love call" , "The Cherry project" si a primit premii pentru acestea.Cartea despre care vorbesc a fost finalizata in 1997.



Despre carte :

"Sailor Moon 1" a fost a 2 a manga pe care am citit-o in viata mea,prima fiind volumul 2. Titlul din japoneza este tradus si ca Pretty Solider Sailor Moon. In carte este vorba despre o fata obisnuita numita Usagi Tsukino , iar intr-o zi aceasta afla ca este un erou care trebuie sa salveze Tokyo de fortele raului, Dark Kindom. Usagi este numita de pisica Luna, aceasta fiind una speciala care trebuie sa o ajute pe aceasta sa salveze cetatenii de fortele raului si de a o apara pe Princess Serenity , care de fapt, este aceasta din viitor.

Personajele:

Sailor V (jucata de Minako Aino) , Sailor Moon (Usagi Tsukino) , Sailor Mercury (Amy Mizuno) ,
Sailor Mars (Rei Hino) ,Sailor Jupiter (Makoto Kino) , Sailor Pluto care mai tarziu moare, Tuxedo Mask (Mamoru Chiba) , Sailor Saturn , Sailor Uranus si Chibiusa sunt personajele bune ale acestei serii de carti .

Tema :

Aceasta carte ne arata cum pot un grup normal de fete si un baiat, Tuxedo Mask care moare mai tarziu , pot sa salveze Tokyo si sa o protejeze pe Printesa.

Impresii:

Eu recomand aceasta manga deoarece in carte este aratat cum nu numai baietii pot fi super eroi, dar si fetele pot fi!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...