duminică, 12 mai 2019

Oscar si Tanti Roz

                             Oscar si Tanti Roz
1. Despre autor

Eric Emmanuel Schmitt transmite mai multe emotii prin aceasta carte , incercand sa le explice copiilor cum este sa traiesti cu cancerul. Aceasta carte este organizata de autor in scrisori facute de Oscar pentru Dumnezeu.

2.Despre carte

In acest roman este vorba despre un baiat pe nume Oscar care este diagnotizat cu cancer si o intalneste pe Tanti Roz care are grija de el.Aceasta ii spune ca ar fi o idee buna sa numere orele ca fiind ani(deoarece mai avea cateva saptamani de trait),asa ca Oscar trece prin toate etapele vietii,de la varsta de 10 ani ,pana la 18 si tot asa.Baiatul isi gaseste si multi prieteni in spital cu care povesteste tot felul de intamplari.I ar tanti roz ca sa il ajute pe Oscar sa treaca de aceste saptamani cu zambetul pe buze ii spune sa scrie scrisori spre Dumnezeu.Primele scrisori sunt amuzante ,scrisorile pe la mijloc sunt despre povesti din spital iar la final,in ultima scrisoare care defapt este scrisa de Tanti Roz in care explica faptul ca acele saptamani au trecut si Oscar a parasit lumea.

3.Impresia facuta

Aceasta carte este sensibila si cu putin umor,dar este romanul perfect pentru orice persoana de orice varsta.

Recenzie realizata de Sabina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...