vineri, 5 aprilie 2019

Winston, un motan in misiune secreta



 AUTOR: Frauke Scheunemann
TITLUL: Winston
Un motan in misiune secreta




DESPRE AUTOR: S-a nascut in 1969 in Düsseldorf, Germania. Frauke Scheunemann a studiat legea. Cu o disertație pe tema justiției juvenile, sub titlul Importanța transportatorilor independenți pentru măsuri ambulatorii în justiția juvenilă, ea a obținut un doctorat la Universitatea din Passau Werner Beulke. Din 1996 trăiește în Hamburg. A absolvit un stagiu la Norddeutscher Rundfunk și a lucrat jurnalistic și ca purtător de cuvânt.
DESPRE CARTE: In carte este vorba despre un motan pe nume Winston care avea o viata normala pana cand a aparut in viata lui o fata pe nume Kira. Aceasta avea un trecut trist dar nu prea il impartea cu cineva anume pana in ziua in care Winston s-a apropiat de ea si au devenit cei mai buni prieteni. Intr-o zi cei doi au facut schimb de corpuri. Acestia au trecut prin multe intamplari reusind sa scape nevatamati din ele. Povestea se termina cand cei doi revin la viata lor normala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...