joi, 19 mai 2022

Once upon a time in America

                                            Once upon a time in  America



               Filmul meu preferat este  "Once upon a time in Amerca", regizata de Sergio Leone, si il consider unul dintre cele mai frumoase filme, comparabil cu ''The Godfather'' si ''Goodfellas".

               Unul dintre primele aspecte ale filmului este durata indelungata a acestuia.Filmul are nu mai putin de 229 minute, dar  datorita actiunii desfasurate pe multiple planuri, nici nu vei simti ca are aproape 4 ore.

                Atmosfera filmului este unica.Se diferentiaza de stilul clasic al lui Martin Scorsese, si desi in film joaca actori precum Robert de Niro si Martin Scorsese, ce au jucat in majoritatea filmelor lui Scorsese, ''Once upon a time in  America'' este unic.Actorii precum de Niro sau James Woods au jucat impecabil, facand rolul vietii lor.

               Sunt zeci de aspecte pentru care recomand  ''Once upon a time in America'' si chiar imi doresc ca oricine citeste acest blog sa isi dedice 4 ore din timpul liber acestui film.

 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...