duminică, 7 aprilie 2019

Titlu: Bunica mi-a spus sa-ti spun ca-i pare rau
Autor: Fredrick Backman


Despre Autor:

 Fredrick Backman este un autor de carti foarte cunoscut din Suedia care a scris 5 carti pana in prezent printre care "Un barbat pe nume Ove" si "Bunica mi-a spus sa-ti spun ca ii pare rau " acestea fiind cele mai cunoscute carti ale sale chiar daca sunt printre cele mai vechi.

Despre carte:
Bunica Elsei moare de cancer pulmonar si trimite la toti oamenii dragi cate o scrisoare in care le spune ca ii pare rau.  Elsa trece prin multe peripetii  deoarece ea era printre singurele persoane care nu a primit scrisoarea direct si a tribuit sa o caute ca pe o comoara.  Elsa isi face foarte multi prieteni, unii dintre ei fiind din povestile bunicii. Elsa crede ca nu sunt reali.  Mama Elsei este divortata si recasatorita cu George tatal vitreg. Acum este insarcinata si urmeaza sa aibaun baietel, pe care Elsa il porecleste Jumatate deoarece vedea ca face parte din mama sa. In finalul cartii, de Craciun,  ne gasim la spital si aflam ca pe fratele Elsei il cheama Harry, dupa personajul favorit al Elsei, Harry Potter.  Cartea este minunata si o recomand. Este insa foarte trista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A beautiful mind

 A beautiful mind    A Beautiful Mind este un film biografic a unei minţi sclipitoare, o dramă spectaculoasă a unui mare matematician, John ...